Meteen naar de inhoud

Maak vrijblijvend een afspraak.

Na je contact komen wij graag bij je langs om de situatie ter plaatse te beoordelen. Dan zorgen wij voor een passende kabelmanagement offerte zonder verassingen achteraf. Een nauwkeurige inventarisatie is van essentieel belang. Hierdoor weet je meteen welke middelen er nodig zijn.

Denk hierbij aan professionele producten zoals Stekkerblokken, de lengtes van de kabels, kabelgoten en kabelgrips om alles netjes geordend te houden en kabels achter plinten en bureaus te kunnen wegwerken. Maar ook inbouw of opbouw stekkerdozen vind je terug in het assortiment kabelmanagement. 

kabelmanagement
hagele-kabelmanagement

Stuur nu je bericht en wij nemen contact op!

Hagele kabelmanagement

De specialist voor het organiseren van kabels en snoeren tot een zelf te onderhouden kabelmanagement systeem!

Sinds 2011 heeft Hagele kabelmanagement diverse MKB-ondernemingen en grote organisaties geholpen bij hun probleem om kabels en snoeren op te ruimen.

Iedere organisatie heeft zijn eigen reden. De één vind het geen fraai gezicht, de andere heeft het advies gekregen van een controlerend instantie. Maar ook voor veiligheid of uitval van apparatuur. Het resultaat als wij onze kabelmanagement specialiteit erop los laten?

Geen wirwar aan kabels en snoeren of door gekoppelde verlengsnoeren meer, maar een lekker opgeruimd en (brand)veilig kantoor. Neem contact op, want dat wil jij toch ook?

You agree to receive email communication from us by submitting this form and understand that your contact information will be stored with us.